O nama

Kompanija Firby Travel je domaći i regionalni lider u oblasti organizovanog namenskog prevoza putnika. Naša misija jeste da svim klijentima pružimo kvalitetnu, vrhunsku i najprofesionalniju uslugu prevoza do bilo koje destinacije u Srbiji i šire. Zato vam nudimo bezbedne i efikasne vidove prevoza i prevozna sredstva. Jer, naša je glavna misija da vaše putovanje u zemlji ili inostranstvu učinimo prijatnim, bezbrižnim i zabavnim iskustvom.

Firby Travel kontinuirani i na svakodnevnom nivou ulaže u vozni park, opremu i osoblje, kako bismo bili u mogućnosti da u svakom trenutku izađemo u susret vašim zahtevima. Bez obzira na to da li se radi o brzom i komfornom prevozu putnika u našoj zemlji ili van njenih granica, mi smo tim na koji se možete osloniti.

Prevoz putnika -Firby Travel - O nama

Od obilaska turističkih atrakcija u Beogradu i okolini, sve do obilaska manastira, vinarija i posete domaćim etno selima i drugim manifestacijama u Srbiji i regionu, Firby Travel je pravo rešenje za vas. Vozila u našem voznom parku specijalizovana su za prevoz organizovanih grupa od glavnih centara u Srbiji i inostranstvu sve do najudaljenijih destinacija.

Firby Travel i naše usluge prevoza 

Kada je u pitanju organizovani prevoz putnika, nudimo vam sledeće usluge:

Naše usluge prevoza, u skladu sa vašim zahtevima i potrebama, uvek dopunjujemo novim ponudama. Zato, pored redovne usluge jednodnevnog ili višednevnog najma autobusa/minibusa, organizujemo i vršimo gradski i međugradski vanlinijski prevoz. Pored toga, Firby Travel, zahvaljujući saradnji sa brojnim turističkim agencijama i partnerima, organizuje i kompletan turistički aranžman i najrazličitije ture, nevezano za lokaciju i udaljenost.

Organizujemo sledeće ture:

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.

Zašto da sarađujete sa nama?

Postoje brojni razlozi zbog kojih Firby Travel treba da bude vaš izbor broj jedan, ako vam je neophodan kvalitetan i prvoklasni pevoz putnika.

  • Posedujemo najmodernija vozila koja raspolažu sa najsavremenijom opremom i uređajima, a sve u cilju vaše maksimalno udobne i bezbedne vožnje;
  • Naši vozači su odgovorni, iskusni, visokoobučeni i poznaju više jezika. Za sve vreme putovanja oni vode računa o vašem komforu i sigurnosti;
  • Mi smo kompanija koja pruža najfleksibilnije uslove i aranžman prevoza, budući da se prilagođavamo vašem rasporedu, planu i programu putovanja. I to nevezano za to da li je u pitanju vanilinijski prevoz putnika, organizovani prevoz putnika ili iznajmljivanje vozila sa vozačem;
  • Za vas smo dostupni 24 sata, sedam dana u nedelji, bez obzira na to da li je u pitanju prevoz putnika u Srbiji ili van njenih granica;
  • Poštujemo i primenjujemo sve najnovije svetske standarde u pogledu bezbednosti putnika, prateći sve trendove u oblasti prevoza putnika;
  • Klijenti su nam uvek na prvom mestu. Stoga uvek radimo u cilju ispunjavanja vaših interesa, potreba i želja kada je reč o kratkoročnom ili dugoročnom iznajmljivanju vozila. Zadovoljni možemo da budemo samo onda kada je naš klijent zadovoljan.

Osnovni principi našeg poslovanja bili su i ostaće visok nivo profesionalnosti i zavidan kvalitet usluge za svakog klijenta individualno. Već sada možete postati jedan od naših mnogobrojnih klijenata, odnosno korisnika naših putničkih usluga. Bilo bi nam i više nego drago da vam pružimo vrhunsku uslugu prevoza o čijem kvalitetu se možete uveriti iz prve ruke.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85