Planinski turizam

Planinski turizam u Srbiji iz godine u godinu postaje sve popularniji. Naša zemlja se može pohvaliti prirodnim planinskim lepotama koje čine većinski deo Srbije. Naše planinske vence odlikuju duboke klisure, bogati pejzaži, visoravni, travom obrasli pašnjaci, guste šume, kao i kristalno čista jezera i bistre reke.

Pored toga što zauzimaju najveći deo naše teritorije, planinski predeli su istovremeno centar divlje i neodovoljno istražene prirode. I upravo zato planine u Srbiji, koje su istovremeno i ski centri Srbije, predstavljaju jednu od glavnih atrakcija kako za domaće, tako i za inostrane turiste. Planinski turizam čini najširi spektar aktivnosti koje obuhvataju planinarenje, jahanje, planinski biciklizam, rafting, splavaranje, paraglajding, pešačke ture, zimske sportove… Pored toga, ne postoji osoba kojoj neće beg od gradske vreve i prijatni, svež i čist planinski vazduh.

Prevoz putnika -Firby Travel - Planinski turizam

Kompanija Firby Travel vrši i organizuje prevoz domaćih i stranih turista do/sa najpoznatijih planinskih centara u Srbiji.

Pored prevoza do/sa ostalih lokacija, u našoj standardnoj ponudi nalazi se usluga prevoza putnika do i od sledećih destinacija:

 • Kopaonik
 • Tara
 • Zlatibor
 • Stara planina
 • Divičibare
 • Zlatar

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Firby Travel – Planinski turizam i organizovani prevoz putnika

Kolektivni, organizovani revoz putnika do/sa navedenih, kao i brojnih drugih planinskih destinacija, spada u našu specijalnost. Svim klijentima nudimo efikasan, kvalitetan i veoma komforan namenski prevoz do bilo kog planinskog centra u našoj zemlji. Nevezano od brojnosti vaše grupe, uslugu prevoza pružamo po izuzetno pristupačnim cenama!

S druge strane, u zavisnosti od brojnoti kolektiva, nudimo vam mogućnost iznajmljivanja minibusa, odnosno iznajmljivanja autobusa. Sa Firby Travel-om se možete pouzdati u dnevni ili višednevni najam vozila u našem voznom parku u vanlinijskom režimu – 24/7. Naš autobus, odnosno minibus redovno se održavaju i servisiraju. Zato ispunjavaju najviše bezbednosne standarde kada je u pitanju planinski turizam i putovanje do/sa planinskih centara.

Svim inostranim putnicima, odnosno turistima koji dolaze iz inostranstva obezbeđujemo i aerodromski shuttle transfer. Drugim rečima, našim vozilima vas prevozimo sa beogradskog aerodroma do vašeg odmarališta, kao i nazad do terminala na aerodromu. Najbolji odnos cene i kvaliteta usluge definitivno je nešto što nas razlikuje od drugih!

Razlozi za saradnju sa nama

Uspostavili smo i više nego uspešnu poslovnu saradnju sa brojnim lokalnim turističkim agencijama i partnerima. Želimo da vaš planinski turizam bude iskustvo koje ćete iznova prepričavati. Zato, pored prevoza putnika, za vas možemo da osmislimo, isplaniramo i realizujemo celokupni turistički aranžman i plan sportsko-rekreativnih i drugih aktivnosti. Pomoći ćemo vam i da pronađete odgovarajući smeštaj, uz istovremenu organizaciju svih aktivnosti koje će vas na vašem aktivnom odmoru ispuniti!

Nudimo vam:

Naši vozači su odgovorni, iskusni, visokoobučeni i ljubazni i poznaju više jezika. Za sve vreme putovanja oni vode računa o vašem sigurnom i maksimalno udobnom putovanju. Naša vozila odlikuje prijatan enterijer, vrhunski komfor i prostrana sedišta. Takođe, naš autobus/minibus raspolažu sa najsavremenijom opremom kao što je besplatan Wi-Fi, moderna TV tehnologija, DVD/CD plejer, klima uređaj, rasveta…

 • Bezbednost za vreme putovanja;
 • Organizaciju pomoći na putu;
 • Vreme polaska i relaciju utvrđujemo sa putnicima pre putovanja.
 • Prvoklasnu udobnost tokom putovanja, čak i pri višesatnim vožnjama iz inostranstva;
 • Fleksibilan vanlinijski prevoz koji se prilagođava vašem rasporedu, planu i programu putovanja;

Zato rezervišite svoj minibus, odnosno autobus već sada! Dovoljno je da nam prijavite broj putnika, a sve ostalo prepustite nama. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, nemojte se ustručavati da kontaktirate sa nama.

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.