Banje u Srbiji

Banje u Srbiji predstavljaju za mnoge neotkriveno blago naše zemlje. Spa turizam sve je popularniji iz godine u godinu, a pravi odmor, relaksaciju i opuštanje uvek ćete pronaći u banji.

Srbija jeste zemlja koja obiluje brojnim izvorima tople i hladne mineralne vode. Lekoviti gas, kao i lekovito blato, upotpunjuju banjsko bogatstvo Srbije. Više od hiljadu izvorišta i više od 50 banja, učinili su banjski turizam u Srbiji najrazvijenijom turističkom granom. Banje u Srbiji se uglavnom nalaze u prirodnom okruženju, u dolinama, na obroncima i podnožjima planina. U banjama ne samo da možete da se relaksirate, već i da se izlečite ili delujete preventivno u snaženju organizma.

Prevoz putnika -Firby Travel - Banje u Srbiji

Sjajna su destinacija kako za starije osobe, tako i za mlade koji žele da se okrepe tokom vikenda i da pruže svom telu najbolju moguću negu.

Banje u Srbiji – Kako organizovati opuštajuće putovanje?

Kompanija Firby Travel za sve zainteresovane organizuje prevoz putnika do i od željene banje. Posedujemo vozni park sa savremeno opreljenim vozilima u kojima se naglasak stavlja na bezbednost i komfor tokom putovanja. Pružamo mogućnost iznajmljivanja autobusa ili minibusa (u zavisnosti od broja putnika) sa licenciranim vozačem koji će vam uvek biti na raspolaganju. Iznajmljivanje vozila sa vozačem moguće je jednokratno ili višednevno, u skladu sa željama putnika.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Sarađujemo sa pouzdanim turističkim agencijama i našim putnicima garantujemo odmor i opuštanje iz snova i to po veoma povoljnim cenama. Takođe, organizujemo i izlete, u skadu sa dogovorom i željama putnika. Ukoliko ne želite da posetite samo banje u Srbiji, već želite da obiđete i srpske manastire ili da iskusite etno turizam, naši vozači i drugo ljubazno osoblje stoje vam na raspolaganju.

Garantujemo:

  • Udobnost tokom vožnje
  • Siguran i bezbedan prevoz do željene lokacije
  • Veoma povoljne cene
  • Fleksibilan vanlinijski prevoz
  • Brzu i efikasnu organizaciju pomoći na putu

Potrebno je samo da nas pozovete i kažete nam svoje želje. Tim kompanije Firby Travel će u veoma kratkom roku organizovati putovanje i to po izuzetno pristupačnim cenama.

Sa nama na putu – svaki odmor je pravi odmor, i za dušu i za telo.

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.