Team building

Ništa ne zbližava kolektiv kao vreme provedeno u prirodi i van radnog mesta. Tada se najsnažnije grade odnosi, a dobra energija među zaposlenima garantuje i uspeh firme. Team building, odnosno građenje tima, najbolje može da vam pomogne u tome da ojačate odnose između zaposlenih.

Ukoliko se odlučite na to da organizujete putovanje za kompletan kolektiv i otputujete u drugi grad ili državu, zasigurno vam je potreban ekomoničan i bezbedan prevoz.

Na taj način ne samo da zabava sa zaposlenima može da počne čim krenete na put, već ćete biti i sigurni u to da niko nije zakasnio, kao i da se niko nije izgubio. Imaćete potpunu kontrolu nad svim dešavanjima.

Prevoz putnika -Firby Travel - Team building

Iznajmljivanje prevoza za team building

Organizovanje putovanja daleko je jednostavnije kada se iznajmi autobus ili minibus za team building. Umesto da stvarate sebi stres zbog koordinacije većeg broja vozila i vozača, pojednostavite stvari. Pored toga, značajno ćete uštedeti ne samo vreme, već i novac ukoliko iznajmite jedno vozilo koje će moći da preveze kompletan kolektiv na željenu lokaciju.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Iznajmljivanje autobusa ili minibusa za team building pruža mogućnost da prilagodite raspored putovanja u pogledu preuzimanja i prevoza zaposlenih sa kućne adrese do krajnje destinacije i nazad.

Kao i prilikom svakog drugog putovanja, bezbednost na putu je na prvom mestu, a licencirani vozači sa kojima sarađujemo učiniće da se osećate sigurno 24/7. Pored toga, svako prevozno sredstvo koje iznajmite, pre kretanja na put prolazi kroz rigorozne bezbednosne testove. Svaki deo opreme u našim vozilima se proverava, kako bi se kolektiv osećao i bio u potpunosti bezbedan. Osim toga, u svakom trenutku ćete biti u rukama profesionalnog i sertifikovanog vozača.

Kompanija Firby Travel pruža prvoklasni organizovani prevoz za team building događaje i to po izuzetno povoljnim cenama. Dnevni ili višednevni najam autobusa ili minibusa u vanlinijskom prevozu dostupan vam je 24/7.

U zavisnosti od broja zaposlenih, organizujemo bezbedan prevoz minibusom ili autobusom od željene adrese, sve do krajnje destinacije. Pored toga, ponosimo se veoma uspešnom poslovnom saradnjom sa brojnim turističkim agencijama i možemo da vam pomognemo u pronalasku smeštaja širom Srbije.

Tim Firby Travel kompanije se prilagođava vašem rasporedu i planu, a pored toga, nudimo vam udobnost i sigurnost tokom putovanja.

Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate prijavite broj zaposlenih. Mi ćemo, u saradnji sa turističkim agencijama, kreirati specijalnu ponudu.

Firby Travel – Sa nama je putovanje idealno!

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.