Etno turizam

Poseta etno sela i upoznavanje sa lokalnim običajima i tradicionalnim načinom života sve su popularniji kako u Srbiji, tako i u svetu. Upravo je to jedan od razloga zašto je etno turizam sve popularniji vid putovanja.

Odmor u prirodi ideal je mnogima koji žele da se opuste i u miru provedu slobodne dane ili vikend. Raznovrsnost ovakve ponude, bez obzira na to da li vas više privlači aktivan ili pasivan odmor, zaista je neverovatna. Ukoliko želite da iskusite banatski način života, ili da uživate u predelima Mokre Gore, etno turizam omogućiće vam da na najbolji način doživite etno Srbiju.

Prevoz putnika -Firby Travel - Etno turizam

Etno turizam i organizovani prevoz putnika do etno sela

Etno turizam pruža mogućnost za prvoklasni odmor u tradicionalnom ambijentu. Na ovakvom odmoru možete da se opustite uz domaću hranu i piće, kao i da uživate na čistom vazduhu. Gostoprimstvo domaćina i salaši će vas rasteretiti.

Kompanija Firby Travel profesionalno se bavi kolektivnim, organizovanom prevozom putnika do bilo koje etno destinacije u Srbiji. Klijentima nudimo, po veoma povoljnim cenama, bezbednu i kvalitetnu uslugu prevoza do željene destinacije. U saradnji sa našim partnerskim turističkim agencijama, brzo i sigurno ćemo vas prevesti do etno odmarališta. Naš autobu ili minibus, koji možete iznajmiti kada to vama odgovara, mogu da prevezu manju ili veću grupu putnika.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Ukoliko želite da obiđete i okolinu etno sela, nudimo vam i takvu mogućnost prevoza. U dogovoru sa putnicima koje prevozimo, organizujemo izlete i razgledanje manjih ili većih mesta u okolini. Naši licencirani vozači uvek vam stoje na raspolaganju.

Posedujemo vozni park sa tehnički ispravnim i redovno servisiranim vozilima koja su pogodna za prevoz na kraćim i dužim relacijama. Vozila su opremljena savremenom TV tehnologijom, klima uređajima, modernim ozvučenjem, DVD uređajima, a na raspolaganju je i besplatni internet uz koji će etno turizam biti još prijatniji.

Uz Firby Travel možete se pouzdati na dnevni ili višednevni najam vozila u vanilinijskom prevozu 24/7.

Omogućavamo:

  • Bezbednost
  • Vreme polaska i relaciju utvrđujemo sa putnicima
  • Pomoć na putu
  • Komfor tokom putovanja na dužim i kraćim relacijama
  • Fleksibilan vanlinijiski prevoz koji se prilagođava vašem planu i programu putovanja

Dovoljno je samo da nam prijavite broj putnika, a Firby Travel će, u saradnji sa turističkim organizacijama, napraviti najbolju ponudu.

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.