Kongresni turizam

Kongresni turizam svakako je jedan od specifičnih oblika turizma. Naime, glavni motiv putovanja kod kongresnog turizma, za razliku od drugih vidova putovanja, nije odmor. Svrha kongresnog turizma jeste učestvovanje putnika na skupovima i sajmovima različitog karaktera. U tom smislu, ovi skupovi, u zavisnosti od njihove namene, mogu imati poslovni, naučni, obrazovno-edukativni, stručni ili drugi sadržaj.

S tim u vezi, najrasprostranjeniji vid kongresnog turizma jeste poslovni (korporativni) turizam. Ovaj oblik turizma obuhvata prevoz učesnika na razne korporativne događaje koji obezbeđuju povezivanje ljudi i razmenu informacija i znanja.

Ali, da bi oganizacija kongresnog turizma bila uspešna, potrebno je da postoji i odgovarajuća i kvalitetna kongresno-turistička ponuda.

Prevoz putnika -Firby Travel - Kongresni turizam

Firby Travel – Kvalitetan i brz prevoz putnika na lokaciju kongresa 

Firby Travel je specijalizovana kompanija koja se bavi namenskim, kolektivnim organizovanim prevozom putnika. U tom smislu, organizujemo bezbedan, kvalitetan i efikasan prevoz učesnika na sajmove, seminare, konferencije, simpozijume, kao i sve ostale skupove od poslovno-edukativnog značaja.

U zavisnosti od brojnosti kolektiva, nudimo vam mogućnost iznajmljivanja autobusa, odnosno iznajmljivanja minibusa. Naša vozila raspolažu sa najmodernijim uređajima, kao što su TV, DVD uređaj, klima, ozvučenje, besplatan Wi-Fi… Pored toga, autobus/minibus u našem voznom parku redovno se servisiraju, testiraju i proveravaju, kako bismo vam omogućili maksimalno bezbedno putovanje.

O vašoj udobnosti i sigurnosti tokom vožnje zaduženi su naši iskusni, odgovorni i visokoobučeni vozači. Ukoliko želite, možemo, pored vozača, obezbediti i stručnog turističkog vodiča sa poznavanjem više stranih jezika.

Dovoljno je da prijavite broj putnika i informišete nas o lokaciji održavanja kongresa. Firby Travel će vas, zahvaljujući saradnji sa turističkim agencijama i partnerima, prevesti brzo i sigurno do vašeg željenog odredišta.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Domaći i međunarodni kongresni turizam

Poštujući svaki vaš zahtev, Firby Travel profesionalno i pouzdano organizuje kongresni turizam Srbija i međunarodni kongresni turizam.

Pored direktnog prevoza na lokaciju održavanja kongresa, možemo za vas organizovati i kompletan turistički aranžman i program smeštaja. Bez obzira na to da li se ovi poslovno-edukativni skupovi održavaju u najvećim centrima u Srbiji ili u inostranstvu, Firby Travel je vaš pouzdan saveznik na ovom putovanju! U tom smislu, organizujemo kongresni turizam Kopaonik, Zlatibor, Beograd, itd…

U stanju smo, dakle, da organizujemo i celokupni program svih vaših aktivnosti tokom trajanja kongresa. Prema tome, organizujemo turističke izlete i ture za manje ili veće grupe učesnika koji bi želeli da obiđu određene turističke atrakcije u našoj zemlji. Samim tim, obezbeđujemo jednodnevne izlete do zanimljivih seoskih lokacija i etno sela, kao i sportske i adrenalinske aktivnosti (rafting, biciklizam…). Organizujemo i obilazak lokalnih crkava i manastira.

Svim klijentima nudimo i organizovani prevoz učesnika na međunarodne sajmove, konferencije, kongrese i druge skupove u Evropi i svetu. Obavljamo kompletnu organizaciju prevoza putnika sa aerodroma i nazad (aerodromski transferi).

Rezervišite svoj autobus, odnosno minibus odmah, a ako imate bilokakvih nejasnoća ili dilema, budite slobodni da nas pozovete. U najkraćem roku odgovaramo na vaš zahtev za izuzetno atraktivnom ponudom za prevoz, smeštaj i ostale aktivnosti tokom trajanja kongresa.

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.