Aerodromski transferi

Bilo da ste građanin Srbije, ili živite u inostranstvu, kada doputujete, odnosno sletite na aerodrom, prva stvar koja vam je potrebna jeste prevoz. Ukoliko ne ostajete dugo u gradu ili državi, mnogi se uglavnom odlučuju na to da iznajme auto, tačnije da koriste rent-a-car uslugu.

Ovo je naročito slučaj kada je vozilo stalno potrebno. Ukoliko, pak, to nije slučaj, mnogi putnici radije biraju taksi prevoz. Ipak, treba da znate da usluga aerodromski transferi ima značajnu prednost nad ovim dvema vrstama prevoza.

Prevoz putnika -Firby Travel - Aerodromski transferi

Aerodromski transferi podrazumevaju prevoz putnika sa aerodroma do željene lokacije (hotela, motela, apartmana ili drugog smeštaja). Takođe, ova usluga podrazumeva i prevoz putnika do aerdoroma sa unapred dogovorene adrese. Usluga aerodromskog transfera može se rezervisati unapred online ili telefonskim pozivom, što je značajna prednost s obzirom na to da će vas vozilo čekati kad god da vam je potrebno.

Dakle, postoje dve vrste aerodromskog transfera:

  • Aerodromski transferi do aerodroma sa bilo koje lokacije i
  • Aerodromski transferi sa aerodroma do željene destinacije

U prvom slučaju, vozilo sa vozačem čeka vas tačno na adresi koja vama odgovara. Vozač može da vas odveze direktno na aerodrom, ili sa usputnim stajanjima, ukoliko vi to želite.

U drugom slučaju, vozilo sa vozačem če vas čekati na terminalu aerodroma kada avion sleti. On preuzima vaš prtljag i vozi na željenu lokaciju.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Firby Travel – Aerodromski transferi u bilo koje vreme i do bilo koje destinacije

Aerodromski transferi, u organizaciji kompanije Firby Travel lišavaju vas stresa tokom putovanja i garantuju da ćete uvek biti na željenoj lokaciji bez kašnjenja. Dostupni smo vam 24 časa dnevno i svakog dana u nedelji.

Pored toga što organizujemo individualni transfer do i od aerodroma, takođe možemo da vam ponudimo i grupni prevoz, ukoliko to vama odgovara.

Takođe, specijalizovani smo i za obavljanje specijalnih usluga kao što su prijem diplomatskih i drugih VIP i poslovnih delegacija u ime vaše kompanije. Od trenutka dolaska delegacije na aerodrom, pa sve do prevoza na konačnu destinaciju, mi garantujemo prvoklasni komfor svim putnicima.

Isto tako, u saradnji sa profesionalnim agencijama, organizujemo razgledanje znamenitosti sa profesionalnim vodičem. Bilo da želite jednodnevne ili višednevne izlete, stojimo vam na raspolaganju.

Pozovite nas već danas, a naše osoblje će vam detaljno izložiti sve vrste usluga koje nudimo.

Firby Travel – Luksuzan prevoz putnika od/do aerodroma za poslovne ljude, turiste, ali i VIP ličnosti i diplomate.