Prevoz sportista

Organizovani prevoz sportista i sportskih ekipa (profesionalnih ili amaterskih) jeste najbolji način putovanja ovih timova sa jedne na drugu lokaciju.

Naime, za većinu kolektivnih sportova, poput fudbala, košarke, rukometa i slično, prevoz sportskih ekipa jeste i neophodnost. To je zato što bilo koja sportska ekipa, kako bi nastupala na raznim turnirima i takmičenjima, mora ponekad i da putuje. Ovo važi za organizovani prevoz sportista u Srbiji, ali i za prevoz atleta u inostranstvo.

Zbog adekvatnog psihofizičkog odmora i spreme sportista, ovaj vid prevoza zahteva i kvalitetnu i odgovarajuću organizaciju i logistiku. Zato u ovim slučajevima treba angažovati proverenu i pouzdanu kompaniju za prevoz putnika, a Firby Travel je jedna od njih!

Prevoz putnika -Firby Travel - Prevoz sportista

Firby Travel – Kvalitetan i udoban prevoz sportista do/sa željene destinacije

Kompanija Firby Travel omogućava svim klijentima komforan, efikasan i siguran prevoz sportskih timova do/iz bilo kog mesta u Srbiji, regionu, ali i šire. U zavisnosti od broja putnika (sportista, menadžera, stručnog osoblja…), nudimo vam mogućnost iznajmljivanja autobusa, odnosno minibusa. Naša vozila u potpunosti su prilagođena za namenski prevoz profesionalnih sportista, i sportista amatera, različite životne dobi.

Obezbeđujemo prevoz sportskih ekipa na najrazličitije lokacije, kako na dužim, tako i na kraćim udaljenostima. Naša vozila su proverena, tehnički ispravna i redovno servisirana, tako da se možete pouzdati u maksimalno bezbedan prevoz. Pored bezbednosti, svim klijentima omogućujemo i vrhunski komfor za vreme putovanja, kako bi sportisti mogli da se opuste i odmore pred mečeve. Naši ljubazni, profesionalizovani i visokoobučeni vozači, koji poznaju više jezika, postaraće se za vaše sigurno, rasterećeno i bezbrižno putovanje.

Pored toga što ispunjavaju najviše standarde bezbednosti, autobus/minibus u našem voznom parku raspolažu sa najmodernijom opremom. Prostrana sedišta, besplatan Wi-Fi, DVD-CD plejer, klima uređaj, savremena TV tehnologija… Ovo su samo neki od aspekata enterijera naših vozila koji je dizajniran za vašu prvoklasnu udobnost. Pored redovnog dela za prtljag, nudimo vam i mogućnost najma dodatne prikolice za prevoz sportske opreme i dodatnog prtljaga sportista.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Prednosti saradnje sa nama – Domaći i međunarodni prevoz sportskih ekipa  

Uslugu iznajmljivanja minibusa/autobusa za prevoz sportista Firby Travel pruža po veoma pristupačnim cenama.

Dnevni i višednevni najam ovih vozila u vanlinijskom režimu dostupan vam je 24 sata, 7 dana nedeljno. Naš glavni i primarni cilj jeste da svakoj sportskoj ekipi obezbedimo ispravno vozilo i komforni prevoz – od početka do završetka putovanja. Pre svega, naša vozila možete iznajmiti za kraće relacije, za prevoz na takmičenja ili utakmice na lokalu (domaći prevoz sportista). S druge strane, nudimo vam i mogućnost iznajmljivanja autobusa/minibusa na duži period, po danu, kada su u pitanju međunarodna sportska takmičenja i druge sportske manifestacije.

Zahvaljujući našoj odličnoj poslovnoj saradnji sa brojnim turističkim agencijama, u stranju smo da organizujemo kompletan turistički aranžman, smeštaj, kao i sve dodatne aktivnosti za sportiste.

Nudimo vam:

  • Prvoklasnu udobnost tokom putovanja, čak i na dužim relacijama i višesatnim vožnjama;
  • Fleksibilan prevoz koji se prilagođava vašim planovima, rasporedu i potrebama putovanja;
  • Maksimalno bezbedan prevoz;
  • Pomoć na putu u bilo koje doba dana ili noći.

Firby Travel vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju. Zato, rezervišite svoj autobus, odnosno minibus već sada, a sve ostalo prepustite nama. Želimo da budemo deo vaših sportskih uspeha i podviga. Želimo da vam obezbedimo šampionski prevoz. Zato se ne ustručavajte da kontaktirate sa nama ako su vam neophodne bilo koje dodatne informacije.

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.