Poseta vinarija

Poseta vinarija, kao deo vinskog turizma, predstavlja mnogo više od pukog obilaska ovih mesta. To je turističko i nezaboravno putovanje posvećeno vinskim turistima koji žele da se upoznaju sa vinskom tradicijom, vinogradima i vinskom regijom koju obilaze. Pored obilaska vinarija, turisti mogu uživati u degustaciji vina, ali i probati specijalitete konkretnog vinskog kraja.

Glavni cilj vinskog turizma svakako je isprobavanje ovog božanskog pića, ali i kompletan čulni i estetski doživljaj vinogradarske regije, kao i otkrivanje novih ukusa i užitaka.

Obilazak vinarija, u organizaciji kompanije Firby Travel, obuhvata posetu vinarijama širom Srbije, kao i posetu vinaogradima, vinskim festivalima, sajmovima i izložbama. 

Prevoz putnika -Firby Travel - Poseta vinarija

Naše vinske ture objedinjuju sve segmente vinskog iskustva – od prevoza, preko degustacije vina, pa sve do posete vinogradima. Pored prevoza putnika vinskim putevima, organizujemo kompletan turistički aranžman, zbog čega imamo i više nego zadovoljne domaće i strane turiste.

Firby Travel – Vinski turizam i poseta vinarija na višem nivou

Kompanija Firby Travel svim klijentima želi da pruži nesvakidašnje i nezaboravno vinsko putovanje, iskustvo i doživljaj. Bez obizra na to da li želite da uživate u ukusima vina Fruške Gore ili da posetite „grožđe bal“ u Vršcu ili Župsku berbu u Aleksandrovcu, gde možete piti vino sa fontane, Firby Travel je vaš pouzdan partner! Naša kompanija svim klijentima obezbeđuje kvalitetan i bezbedan organizovani prevoz putnika do ovih, ali i svih drugih željenih vinskih destinacija.

Poseta vinarija i vinski turizam Srbija ulaze u našu standardnu ponudu za namenski prevoz. U zavisnosti od broja putnika, nudimo vam mogućnost iznajmljivanja minibusa, odnosno iznajmljivanja autobusa. Naš autobus/minibus, koji možete iznajmiti u bilo koje doba dana ili noći, u stanju su da prevezu manju ili veću grupu putnika. Izaberite vinariju koju biste da obiđete, a mi ćemo vas, zahvaljujući saradnji sa lokalnim turističkim agencijama, prevesti do željene lokacije. Za turiste iz inostranstva organizujemo i aerodromski shuttle transfer sa beogradskog aerodroma do odmarališta i nazad. Omogućićemo vam da otkrijete vinske rute, čaroliju poznatih vinarija, kao i da se upoznate sortama i istorijatom vinove loze iz različitih vinorodnih regiona. Uživaćete u prirodnim lepotama vinograda, kao i ukusima i aromama vrhunskih, premijum vina.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Organizovane vinske ture Srbija i obilazak vinarija

Za svakog klijenta osmišljavamo i realizujemo kompletnu vinsku turu. Kreiramo za vas interesantne aktivnosti tokom posete vinariji, a organizujemo i vinske rute na poznatim vinskim putevima. Minibus/autobus u našem voznom parku, kao i licencirani i obučeni vozači, postaraće se za vaše maksimalno komforno i bezbedno putovanje. Vozila su opremljena najsavremenijom TV tehnologijom, klima uređajima, besplatnim internetom, DVD-jem…

Želimo da vaša poseta vinarija bude prijatno i zabavno iskustvo koje ćete uvek pamtiti. Obezbeđujemo veoma udobno putovanje i pri višesatnim vožnjama iz inostranstva sve do vinarije u unutrašnjosti Srbije. Možemo obezbediti i lokalne turističke vodiče, kao i stručne enologe na vašoj vinskoj ekskurziji, ukoliko to želite.

Rezervišite svoj autobus, odnosno svoj minibus već danas, a za sve ostalo će se Firby Travel pobrinuti. U skladu sa vašim zahtevima, napravićemo najbolju ponudu za vas kojoj nećete odoleti. Budite slobodni da kontakitrate sa nama ako imate bilo kojih dodatnih pitanja, dilema ili nedoumica. Biće nam i više nego drago da vam odgovorimo.

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.