Iznajmljivanje minibusa

Iznajmljivanje minibusa spada u jednu od najtraženijih usluga kompanije Firby Travel. Zahvaljujući tome, svim klijentima smo u stanju da ponudimo kvalitetan, povoljan i bezbedan prevoz putnika minibusom do/sa bilo koje lokacije u Srbiji, regionu, ali i šire.

Uslugu najma minibusa omogućavamo kako za gradski, tako i za međugradski organizovani prevoz turista u vanlinijiskom režimu – 24/7. Takođe, minibus u našem voznom parku iznajmljujemo za organizovane turističke ture u našoj zemlji i inostranstvu. Pored toga, naš minibus možete iznajmiti ako vam je neophodan brz, jednostavan i pristupačan aerodromski shuttle transfer – od terminala aerodorma, do hotela ili bilo kog drugog odmarališta. Ujedno, naš minibus će vas prevesti i nazad do aerodroma.

Iznajmljivanje minibusa - Firby Travel

Firby Travel je profesionalizovana i specijalizovana kompanija koja se bavi namenskim prevozom putnika. Budući da je naš minibus redovno servisiran i proveravan kod ovlašćenih servisera, možemo vam obezbediti komforan i vrhunski kolektivni i organizovani prevoz grupa sa različitim brojem turista. Naši ljubazni vozači će vas prevesti na najrazličitije lokacije u Beogradu i okolini, ali i na bilo koju drugu destinaciju, odnosno grad i lokalitet u našoj zemlji.

Nudimo vam najam minibusa za najrazličitije ture i događaje:

 • Obilazak manastira (verski turizam)
 • Poslovni- kongresni turizam (seminari, konferencije, sajmovi..)
 • Team-building događaje
 • Poseta i obilazak vinarija
 • Etno turizam
 • Planinski turizam 
 • Ski centri Srbije
 • Prevoz sportista i sportskih ekipa
 • Banjski turizam
 • Seoski turizam

Iznajmljivanje minibusa u organizaciji kompanije Firby Travel jeste fleksibilno rešenje. To je zato što je naš minibus prilagođen za bilo koju vrstu kolektivnog putovanja. Takođe, u potpunosti je prilagođen za prevoz starijih i nemoćnih lica, budući da raspolaže specijalnom opremom koja je namenjena za prevoz osoba sa invaliditetom i drugim posebnim potrebama.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Iznajmljivanje minibusa – Za udoban i kvalitetan prevoz putnika sa stilom

Svakom klijentu želimo da omogućimo prvoklasne uslove putovanja i najbolji turistički aranžman.

Zato se možete pouzdati u maksimalnu udobnosti tokom putovanja, budući da naš minibus raspolaže sa najsavremenijom osnovnom i dopusnkom opremom. Drugim rečima, naš minibus opremljen je najmodernijom TV tehnologijom, ozvučenjem, DVD/CD plejerom, besplatnim internetom… Sedišta su dovoljno prostrana i komforna, a tu je i dodatna prikolica za prtljag.

Za svakog klijenta individualno određujemo cenu iznajmljivanja minibusa koja zavisi od dužine puta i trajanja putovanja (jednodnevni ili višednevni najam). Ali, sa Firby Travel-om možete se sigurno osloniti na najpovoljniju cenu najma minibusa, kao i najbolji odnos cene i kvaliteta ove usluge.

Naši vozači su ljubazni, odgovorni prema svom poslu, iskusni i visokoobučeni. Odlično poznajući saobraćajne propise i puteve i starajući se o vašem komforu i bezbednosti tokom putovanja, oni će vas odvesti u obilazak lokaliteta koji vi izaberete. Kao što smo istakli, uslugu iznajmljivanja minibusa pružamo za obilazak manastira, etno sela, crkava, kao i drugih turističkih atrakcija, ali i za odlazak na koncerte, utakmice, sajmove, koferencije…

Ostvarili smo uspešnu poslovnu saradnju sa brojnim turistčkim agencijama i partnerima. Zato, ako želite, za vas možemo osmisliti, organizovati i realizovati kompletan turistički aranžman za celu vašu grupu.

Zašto da sarađujete sa nama?

Iznajmljivanje minibusa u vanlinijskom prevozu, u našoj organizaciji, nudi vam brojne prednosti:

 • Izbor broj jedan za duža putovanja
 • Savršen način za odlazak na odmor ili za turističke obilaske
 • Bezbednost i sigurnost u svakom trenutku;
 • Vreme polaska i relacija  utvrđuje se sa putnicima pred polazak
 • Fleksibilan prevoz koji se prilagođava vašem planu i potrebama putovanja
 • Kontinuirana i maksimalna udobnost za svakog putnika, čak i prilikom dužih i višesatnih vožnji
 • Pomoć na putu bilo kada u slučaju nepredviđenih oklonosti

Rezervišite svoj minibus odmah, a ako imate bilo kojih dodatnih pitanja, budite slobodni da nas pozovete ili pošaljete email. Biće nam zadovoljstvo da vam odgovorimo i izađemo u susret u najkraćem roku.