Organizovane ture

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.

U želji da vaše putovanje do određene destinacije učinimo još boljim iskustvom, organizujemo i turističke obilaske tih lokaliteta. Brza, efikasna i kvalitetna usluga prevoza turista omogućava nam da za svakog klijenta organizujemo i realizujemo obilazak i posetu željene destinacije. U našem voznom parku nalaze se najpouzdanija i najbezbednija prevozna sredstva, kako bi vaša tura protekla bez bilo kakvih problema.

Zahvaljujući višegodišnjem investiranju i održavanju našeg autobusa i minibusa, u stanju smo da ispunimo sve zahteve naših klijenata po pitanju obilaska željenih lokaliteta. Drugim rečima, radimo organizovane ture za bilo koju grupu putnika, a u zavisnosti od brojnosti kolektiva, nudimo vam mogućnost iznajmljivanja autobusa, odnosno iznajmljivanja minibusa.

Prevoz putnika -Firby Travel - Organizovane ture

Između ostalog, organizujemo obilaske manastira, crkava i drugih verskih svetinja širom naše zemlje. Ukoliko ste avanturistički tip, vodimo vas da upoznate naše najlepše planine i prelepe nacionalne parkove. Ako volite miris i ukus prave domaće kuhinje, a istovremeno uživate da boravite u prirodi, na svežem i čistom vazduhu, daleko od gradske buke, vodimo vas da upoznate najpoznatije etno kuće i sela u Srbiji. Želimo i da se dobro odmorite, relaksirate i, ako je neophodno, rehabilitujete, tako što vas vodimo i do brojnih banja i banjskih centara u našoj zemlji.

Uslugu organizovanog prevoza putnika pružamo za sledeće ture:

  • Seoski turizam – obilazak jedinstvenih seoskih domaćinstava;
  • Kongresni turizam – prevoz na mnogobrojne poslovne skupove;
  • Etno turizam – poseta tradicionalnim etno selima;
  • Poseta vinarija i vinske ture – celokupan vinski aranžman;
  • Obilazak manastira, crkava i ostalih verskih spomenika;
  • Ski centri Srbije i organizovani prevoz putnika na zimovanje;
  • Team building događaji za kompanije;
  • Prevoz sportista i sportskih ekipa na takmičenja;
  • Planinski turizam –  poseta planinskim centrima u Srbiji;
  • Banjski turizam –  poseta banjskim centrima širom Srbije.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Zašto da izaberete nas?

Iskustvo, profesionalizam, poštovanje dogovora, visokoobučeni vozači i redovno servisirana vozila garancija su kada je reč o kvalitetu usluge Firby Travel-a. Autobus, odnosno minibus, opremljeni najsavremenijim uređajima i kompletnom osnovnom i dopunskom opremom, obezbeđuju vašu komfornu i sigurnu vožnju. Naša vozila možete iznajmiti u jednodnevnom ili višednevnom režimu vanilinjskog prevoza – 24 sata, sedam dana u nedelji.

U posebnu ponudu svrstavamo i uslugu prevoza za kompanije i njihove zaposlene, za koje organizujemo seminare, konferencije, simpozijume ili druge poslovne skupove izvan velikih gradova u nekim od najpoznatijih kongresnih centara. Takođe, u okviru ove organizovane ture obezbeđujemo i uslugu brzog i kvalitetnog aerodromskog vanlinijskog transfera. Naročito bismo izdvojili i uslugu organizacije edukativno-zabavnog team buildinga koja je namenjena svim poslodavcima koji žele da ojačaju odnose unutar firme i time povećaju produktivnost svojih zaposlenih.

Rezervišite svoj autobus, odnosno minibus već danas! Dovoljno je da nam prijavite broj putnika, a mi ćemo za vas spremiti ponudu kompletnog turističkog aranžmana prema kojoj nećete ostati ravnodušni. U bilo kom trenutku možete i da kontaktirate sa nama, ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nedoumice. Krenite već danas put obilaska fruškogorskih manastira, odmora u Sokobanji, posete Đavoljoj varoši, skijanja na Kopaoniku ili avanture raftinga na Tari.

Firby Travel – Tu smo za vas! 

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.