Ski centri Srbije

Dolaskom zime i sa prvim snegom, veliki broj planina-odmarališta u našoj zemlji postaju jedinstveni i atraktivni ski centri Srbije. Brojna skijališta u Srbiji tada se pretvaraju snežni i zimski raj za domaće i inostrane turiste.

S obzirom na to da je ponuda ski centara u našoj zemlji iz godine u godinu bolja, budite uvereni da se nećete pokajati ako svoj zasluženi zimski odmor provedete na nekom od srpskih ski turističkih mesta. Nevezano za to da li ste ili niste ljubitelj zimskih sportova i skijanja, ski centri u Srbiji, zadiviće vas na prvi pogled. I sve to zahvaljujući svojim prirodnim lepotama, besprekorno čistom vazduhu, tradicijom i vrhunskim kvalitetom usluge.

Prevoz putnika -Firby Travel - Ski centri Srbije

Ukoliko biste da pobegnete od gradske vreve, osetite planinsko sunce na svojim obrazima i doživite adrenalinsko iskustvo dok se spuštate niz stazu, ski centri Srbije su prava „adresa“ za vas! Prirodno i turističko bogatstvo naše zemlje čeka na vaše zimovanje iz snova!

Ski centri Srbije i vrhunski prevoz putnika do/sa skijališta

Kompanija Firby Travel svim klijentima obezbeđuje kvalitetan, komforan i maksimalno bezbedan prevoz do/sa ski centara u našoj zemlji. Ako želite vaša zimska čarolija započne i završi se na idiličan način, udobnim putovanjem sa mnoštvom divnih utisaka za pamćenje, Firby Travel vam stoji na raspolaganju.

Obavljamo i organizujemo namenski prevoz putnika do/sa svih ski centara u Srbiji. Međutim, pored svih ostalih ski centara, naročito bismo izdvojili sledeće zimske destinacije kod kojih na svakodnevnom nivou dobijamo upite za organizaciju prevoza:

 • Ski centar Kopaonik
 • Ski centar Zlatibor
 • Ski centar Stara planina
 • Ski centar Tara
 • Ski centar Goč
 • Ski centar Crni vrh
 • Ski centar Zlatar
 • Ski centar Divčibare
 • Ski centar Brezovica
 • Ski centar Žari

U zavisnosti od brojnosti grupe, nudimo vam iznajmljivanje autobusa, odnosno iznajmljivanje minibusa. Nevezano od broja putnika, uslugu prevoza svim klijentima omogućujemo uz najbolji odnos cene i kvaliteta usluge. Poštujući sve zahteve klijenata, u našu ponudu ulazi dnevni ili višednevni najam ovih vozila u režimu vanlinijskog prevoza – 24 sata, sedam dana u nedelji.

Autobus/minibus u našem voznom parku ispunjavaju najviše standarde bezbednosti, zahvaljujući redovnom servisiranju i svakodnevnim proverama. Opremljeni su najsavremenijim uređajima, kao što su TV, DVD/CD plejer, klima, besplatan internet, a sedišta su izuzetno komforna. Tokom putovanja, naši iskusni i sertifikovani vozači, koji poznaju više jezika, zaduženi su za vaše udobno i sigurno putovanje.

Svim turistima koji putuju iz inostranstva pružamo i uslugu aerodromskog shuttle transfera.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Zašto da izaberete nas? 

Kada su u pitanju ski centri Srbije, Firby Travel nudi mnogo više od organizovanog prevoza. Zahvaljujući saradnji sa brojnim turističkim agencijama i partnerima, za naše klijente možemo osmisliti i realizovati kompletan zimski turistički aranžman, turu, i plan aktivnosti. Organizovaćemo za vas skijaške, sportske i sve druge zimske aktivnosti, a pomoći ćemo vam da pronađete odgovarajući smeštaj.

Sa nama se možete pouzdati u:

 • Sigurnost i bezbednost za vreme putovanja;
 • Organizaciju pomoći na putu;
 • Vreme polaska i relaciju utvrđujemo sa putnicima pre putovanja.
 • Maksimalan komfor, čak i na dužim, višesatnim vožnjama iz inostranstva;
 • Fleksibilnost vanlinijskog prevoza koji se prilagođava vašem planu i potrebama putovanja;

Rezervišite svoj autobus, odnosno svoj minibus već sada! Dovoljno je da nam prijavite broj putnika, za sve ostalo će se pobrinuti Firby Travel. U skladu sa vašim zahtevima, kreiraćemo najbolju ponudu zimskog turističkog aranžmana za vas! Ne ustručavajte se da kontaktirate sa nama ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

Biće nam zaista zadovoljstvo da budemo deo vaše zimske idile.

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.