Seoski turizam

Seoski turizam predstavlja jedno od najpopularnijih rešenja današnjice za izlet, odmor ili produženi vikend. Ukoliko želite predah od gradske vreve, kao i beg od urbanog i stresnog načina života, onda je ovaj vid turizma idealna opcija za vas.

Boravak u netaknutim prirpodnim lepotama, čist i svež vazduh, specijaliteti domaće kuhinje, kao i upoznavanje sa kulturnom baštinom i tradicijom seoskih područja predstavljaju esenciju seoskog turizma.

Od magičnih vojvođanskih salaša, preko inspirativnih etno sela, sve do smeštaja, hrane i gostoprimstva domaćina… Srbija je zemlja koja našim i inostranim turistima pruža odlične uslove za seoski turizam. Zato je ovo vid odmora koji se u našoj državi definitivno ne propušta.

Prevoz putnika -Firby Travel - Seoski turizam

Seoski turizam Srbija – Izaberite kvalitetan i organizovan prevoz

Kompanija Firby Travel profesionalno se bavi namenskim i organizovanim prevozom putnika do bilo koje seoske lokacije u našoj zemlji. Nudimo vam uslugu kvalitetnog i vrhunskog prevoza do željene destinacije i nazad – po veoma povoljnim cenama. Na raspolaganju vam stoji, u zavisnosti od broja putnika, iznajmljivanje autobusa, odnosno iznajmljivanje minibusa.

Izaberite svoju destinaciju koju ste oduvek hteli da posetite. Firby Travel će vam, u saradnji sa turističkim agencijama i partnerima, omogućiti vam kvalitetan, komforan i siguran prevoz do željenog domaćinstva. Naša vozila, minibus i autobus, mogu da prevezu veće ili manje grupe putnika i možete ih iznajmiti u bilo kom trenutku. Ako u određeno seosko područje putujete prvi put, možemo organizovati obilazak i razgledanje okoline, ukoliko je to vaša želja. Naši visokoobučeni, iskusni i licencirani vozači vode računa o vašoj maksimalnoj sigurnosti i udobnosti za vreme putovanja.

Vozila u našem voznom parku su redovno servisirana i tehnički ispravna. To znači da ćemo vam obezbediti prevoz na najrazličitijim seoskim lokacijama, na dužim ili kraćim relacijama. Autobus, odnosno minibus opremljeni su najsavremenijim uređajima, kao što su TV, DVD, internet, klima, ozvučenje… Želimo da vaš obilazak sela učinimo zabavnim, prijatnim i iskustvom koje ćete zauvek pamtiti. Stoga, omogućujemo prvoklasno komforno putovanje čak i pri višesatnim vožnjama, odnosno kada treba prevaliti dužu kilometražu iz druge zemlje.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Zašto da sarađujete sa nama?

Firby Travel organizuje seoski turizam i nudi mogućnost iznajmljivanja autobusa/minibusa po izuzetno pristupačnim cenama!  Namenski kolektivni prevoz putnika organizujemo od Beograda sve do krajnje seoske destinacije. Dnevni ili višednevni najam ovih vozila u vanlinijskom režimu 24/7 sa nama vam je pouzdano rešenje!

Zahvaljujući našoj saradnji sa turističkima agencijama, za vas možemo osmisliti i realizovati kompletan turistički aranžman, turu i plan putovanja. Bez obzira na to da li biste da iskusite seoski turizam Fruške Gore, Šumadije, Tare, Zlatibora, Vojvodine, Divčibara – vama smo uvek na raspolaganju!

Nudimo vam:

  • Bezbednost putovanja;
  • Vreme polaska i relaciju utvrđujemo sa putnicima pre putovanja;
  • Organizacija pomoći na putu.
  • Jedinstveni komfor, na kraćim ili dužim relacijama;
  • Fleksibilan vanlinijski prevoz prilagođen vašem rasporedu putovanja;

Rezervišite svoj autobus, odnosno minibus, a sve ostalo prepustite nama. Dovoljno je da prijavite broj putnika, a mi ćemo za vas kreirati najbolju ponudu! Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, ne ustručavajte se kontaktirate sa nama. Pođite sa nama na nezaboravno putovanje i upoznajte se sa prirodnim lepotama naše zemlje. Dozvolite sebi da iskusite seosku, autentičnu i iskonsku sliku Srbije koja će vas siurno oduševiti!

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.