Iznajmljivanje autobusa

Iznajmljivanje autobusa zasigurno jeste jedna od najboljih opcija kada se organizuje grupno putovanje. Bilo da ste se odlučili na putovanje iz turističkih ili poslovnih razloga, iznajmljivanje autobusa omogući će vam da bezbedno stignete na bilo koje odredište i to odmorni i u dobrom društvu ostalih putnika koje ste sami izabrali.

Organizacija kolektivnog putovanja može da bude izazovan zadatak. S jedne strane, treba svim putnicima obezbediti udoban i bezbedan prevoz, dok istovremeno želite da odaberete pristupačno prevozno sredstvo koje ispunjava sve vaše standarde.

Prevoz putnika -Firby Travel - Iznajmljivanje autobusa

U zavisnosti od broja putnika, iznajmljivanje autobusa ili minibusa jeste opcija sa kojom ne možete da pogrešite.

Najam autobusa – Idealan spoj komfora, bezbednosti i praktičnosti

Savremen i luksuzan autobus pružiće vam udobnost na visokom nivou. Između sedišta se nalazi širok prostor gde možete da ispružite noge i uživate tokom putovanja. Ujedno, u autobusu možete čak i da prošetate tokom putovanja i na taj način proteglite noge.

Pored toga, autobusi raspolažu i toaletom, tako da ne morate da pravite česte pauze tokom vožnje. Na taj način ćete brže stići na svoje odredište. Autobusi su opremljeni i internetom, televizorom, klimom, DVD uređajem, a imaju i posebna mesta za odlaganje prtljaga koji vam neće smetati tokom vožnje.

Iznajmljivanje autobusa sa vozačem znači da ćete u svakom trenutku biti u sigurnim rukama.

Ukoliko vam je potreban pouzdan prevoz autobusom, kompanija Firby Travel vam stoji na raspolaganju. Posedujemo vozni park sa savremeno opremljenim autobusima i minibusevima koji se redovno servisiraju i poseduju najmoderniju opremu.

Pored toga, naši profesionalni vozači poseduju licence i sertifikate i u svako doba dana ili noći mogu da vas bezbedno odvezu na željenu lokaciju kako u Srbiji, tako i van granica države.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Iznajmljivanje autobusa sa vozačem je moguće radi:

  • Odlaska na poslovne događaje, grupne seminare, sajmove
  • Odlaska na ekskurzije (školske i studentske)
  • Turistički obilazak ili odlazak zaposlenih na team building
  • Prevoz radnika
  • Jednodnevni ili višednevni izleti
  • Prevoz sportskih timova
  • Iznajmljivanje autobusa za svadbe i druge proslave ili okupljanja
  • Obilazak manastira i crkava
  • Etno ture
  • Prevoz do i od aerodroma

Dakle, ukoliko vam je potreban siguran i profesionalan vanlinijski prevoz, potrebno je samo da nas pozovete i saopštite broj putnika. Tim kompanije Firby Travel stoji vam na raspolaganju 24/7, svakog dana u nedelji.