Prevoz putnika

Kompanija Firby Travel obavlja i organizuje kvalitetan, bezbedan i komforan kolektivni, namenski prevoz putnika do/sa željene destinacije. U želji da se prilagodimo i izađemo u susret brojnim zahtevima naših klijenata, uslugu prevoza putnika pružamo u Srbiji, ali i u inostranstvu.

Organizovani prevoz turista, odnosno putnika predstavlja jedinstvenu uslugu ukoliko vam je neophodno iznajmljivanje autobusa ili minibusa za posetu i obilazak turističkih lokaliteta. 

Prevoz putnika sa i do željene destinacije - Firby Travel

Drugim rečima, ako vam je potreban najam vozila sa vozačem, ali i organizovani aerodromski shuttle transfer, Firby Travel vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju! Naš zadatak je da svim klijentima pružimo brzu, efikasnu i maksimalno profesionalnu uslugu prevoza putnika. Zato vam, u zavisnosti od brojnosti vaše grupe, omogućavamo najpouzdanije vidove prevoza i prevozna sredstva.

Želimo da vaše putovanje, bilo u našoj zemlji ili u inostranstvu, počne i završi se bezbrižno i sa maksimalnim uživanjem. Jer, to je naš glavni cilj! Zahvaljujući kontinuiranom dugogodišnjem investiranju u naša prevozna sredstva, ali i održavanjem vozila, u stanju smo da ispunimo i najdelikatnije zahteve klijenata u pogledu prevoza putnika. Osnovni princip našeg poslovanja, od kojeg ne odustajemo, jeste da svim klijentima omogućimo siguran i udoban prevoz u našoj državi ili izvan njenih granica.

Firby Travel – Bezbedan, efikasan i udoban organizovani prevoz putnika 

Nudimo vam:

  • Iznajmljivanje autobusa
  • Iznajmljivanje minibusa
  • Iznajmljivanje vozila sa vozačem
  • Prevoz sa/do aerodroma (shuttle transfer)

Autobus i minibus u našem voznom parku redovno se servisiraju i održavaju, ispunjavajući najviše standarde bezbednosti. Naša vozila raspolažu sa najsavremenijom opremom kao što su besplatan Wi-Fi, TV, DVD/CD plejer, klima uređaj i slično. Trudimo se da zadovoljstvo naših putnika tokom prevoza bude na maksimalnom nivou!

S tim u vezi, prevoz putnika, odnosno grupnih tura organizujemo do bilo koje tačke u zemlji, ali i šire, pa čak i do najudaljenijih svetskih destinacija. Takođe, organizujemo gradski i međugradski vanlinijski prevoz putnika, 24/7. Sve što treba da uradite jeste da nam kažete na koju lokaciju biste da putujete i da nam prijavite broj putnika. Sve ostalo prepustite nama, jer ćemo za vas, pored usluge prevoza, napraviti i najbolju turističku ponudu!

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Organizacija kompletnog turističkog aranžmana

Naime, autobus i minibus iz našeg voznog parka povešće vas u vaše putovanje iz snova! Organizujemo i obavljamo posetu i obilazak vinarija, etno sela, manastira, crkava, kao i bilo kojih drugih domaćih i svetskih atrakcija. Povešćemo vas na broja dešavanja, kao što su utakmice, koncerti, team-building događaji, sajmovi, kongresi… Zbog izuzetno uspešne saradnje sa brojnim turističkim agencijama i partnerima, za vas možemo organizovati, osmisliti i realizovati kompletni turistički aranžman!

Zadovoljstvo naših klijenata čini i nas zadovoljnim, i to je princip kojim ćemo nastaviti da se rukovodimo. Rezervišite svoje vozilo već sada, a mi ćemo vam omogućili vrhunski i nezaboravni prevoz putnika! Ako imate bilo kojih pitanja, ne ustručavajte se da kontaktirate sa nama.

PREVOZ PUTNIKA

Kompanija Firby Travel obavlja i organizuje kvalitetan, bezbedan i komforan kolektivni, namenski prevoz putnika do/sa željene destinacije. U želji da se prilagodimo i izađemo u susret brojnim zahtevima naših klijenata, uslugu prevoza putnika pružamo u Srbiji, ali i u inostranstvu.