Obilazak manastira

Republika Srbija prepoznatljiva je kao jedna od najbogatijih zemalja regiona kada je reč o verskim spomenicima. Na teritoriji Srbije vekovima unazad vremenu odoleva više od 80 manastira i na desetine crkava. Stoga, obilazak manastira predstavlja jednu od najpopularnijih tura kada je reč o putovanju Srbijom i poseti srpske kulturne baštine.

Neretko se etno turizam dovodi u vezu sa verskim turizmom, pa se organizuju raznovrsne ture putovanja u skladu sa preferencijama grupe. Obilazak manastira nadahnjuje, donosi mir i predstavlja sjajan način da se provede odmor ili slobodno vreme. Srpske manastire pored zadivljujuće arhitekture odlikuju neverovatne ikone, freske, kao i zidno slikarstvo. U srpskim manastirima nalaze se mošti vladara i svetaca od izuzetne važnosti i od neverovatnog značaja.

Prevoz putnika -Firby Travel - Obilazak manastira

Obilazak manastira možete da organizujete individualno, ili grupno, odnosno kolektivno. Ukoliko želite da obiđete jedan ili više manastira grupno, preporučuje se odabir kompanije koja se profesionalno bavi organizovanim prevozom putnika do i od manastira.

Iznajmljivanje prevoza za obilazak manastira

Licencirana kompanija Firby Travel je specijalizovana u oblasti namenskog vanlinijskog prevoza putnika i organizujemo kompletnu rutu obilaska manastira i crkava Srbije. Nudimo mogućnost iznajmljivanja autobusa ili minibusa sa vozačem koji se stara o vašoj bezbednosti i komforu tokom putovanja. Posedujemo kvalitetan, bezbedan i komforan vozni park koji čine vozila opremljena po najsavremenijim standardima. Naši vozači su iskusni i spremni da izađu u susret svakom putniku. Plan putovanja u potpunosti adaptiramo na osnovu vaših želja i preferencija.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja možete nas pozvati na brojeve telefona:
+381 (0)11 450 84 85 ili na +381 (0)69 450 84 85

Zahvaljujući saradnji sa brojnim sigurnim turističkim agencijama i njihovim partnerima, organizujemo obilaske manastira u vidu jednodnevnih i višednevnih izleta. Takođe, ukoliko je potrebno, obezbeđujemo i vodiča koji govori željenim jezikom. Za sve putnike iz inostranstva organizujemo i aerodromski shuttle transfer od aerodroma u Beogradu ili Nišu i do odmarališta i nazad.

Nudimo vam:

  • Prvoklasni komfor na kraćim i dužim relacijama
  • Fleksibilan vanlinijski prevoz
  • Bezbednost
  • Vreme polaska i relaciju utvrđujemo sa putnicima pre putovanja
  • Organizaciju pomoći na putu

Potrebno je samo da stupite u kontakt sa nama, da nam izložite svoje želje i kažete broj putnika. Sve ostalo je naša briga.

Prevoz putnika u organizaciji naše kompanije Firby Travel podrazumeva obilazak manastira na Fruškoj Gori, Kosovu i Metohiji, kao i drugih pravoslavnih objekata izvan naše zemlje (Ostrog i Hilandar). Takođe, organizujemo i posetu svih drugih manastira u Srbiji.

ORGANIZOVANE TURE

Firby Travel je kompanija koja se se profesionalno bavi kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Međutim, pored naše osnovne usluge prevoza, u saradnji sa brojnim turističkim agencijama obavljamo i organizovane ture putnika.